Workshop Prezi Next

Gedurende deze cursus zullen wij je laten kennismaken met het presentatieprogramma Prezi Next. Hierdoor leer je hoe je Prezi optimaal kunt gebruiken om een boeiende presentatie te maken waar iedereen gegarandeerd van onder de indruk is.

Bekijk deze cursus

Cursus Excel

Heb jij het idee dat jij en je collega's niet alles uit Excel halen? Heb je het idee dat er veel efficiënter gewerkt kan worden als er meer kennis is van de mogelijkheden van Excel? Neem contact met ons op voor een cursus en vraag naar de mogelijkheden!

Bekijk deze cursus

Cursus Word

Microsoft Word is in het bedrijfsleven hèt tekstverwerkingsprogramma waar iedereen mee werkt. Het wordt daarom steeds vaker een vereiste binnen bedrijven om vakkundig met dit programma overweg te kunnen.

Bekijk deze cursus

Cursus Powerpoint

PowerPoint is het meest gebruikte programma voor het maken van presentaties. Dit programma van Microsoft wordt door vele bedrijven gebruikt voor het presenteren van bedrijfsgegevens, het geven van uitleg over bepaalde processen, etc.

Bekijk deze cursus

Cursus Outlook

Outlook is wereldwijd de meest gebruikte e-mail cliënt door bedrijven. Door dit onderdeel van het Microsoft Office pakket kan iedereen die hier gebruik van maakt zijn e-mail checken, contactpersonen bijhouden, een agenda bijhouden etc.

Bekijk deze cursus

Maatwerk cursus

Naast de gebruikelijke cursussen kan het natuurlijk ook zo zijn dat de basiskennis van verschillende applicaties al aanwezig is, maar dat een aantal medewerkers toch graag de diepte in wil gaan op verschillende gebieden. Dan is de maatwerk cursus een perfecte oplossing.

Bekijk deze cursus

Cursus Power BI

Heb jij altijd al willen werken met de populairste Business Intelligence tool? Zorg dan dat je alles te weten komt van Power BI! De leukste BI-tool die beschikbaar is.

Bekijk deze cursus

Mijn cursus staat er niet tussen

Staat de gewenste cursus er niet tussen?

Neem gerust contact op.